top of page

Welkom bij RossXL

Ross XL is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen aan professionals die in hun werkzaamheden te maken kunnen krijgen met grensoverschrijdend gedrag, agressie of geweld.

 

Omgaan met agressie is tegenwoordig een basis vaardigheid die iedere professional dient te bezitten…

 

Ons aanbod bestaat uit de volgende modules die wij als maatwerk kunnen aanpassen:

  • Omgaan met grensoverschrijdend/lastig/agressief gedrag

  • Omgaan met spanning en stress

  • Training Interventie Team

  • De-escalatie bij gijzeling of overval

  • Opvang en nazorg

  • Proactief beveiligen

 

Wij ondersteunen u ook bij het opstellen van uw agressiebeleid of -protocol, zodat dit tijdens de training, organisatie breed uitgedragen kan worden.

 

 

Emotie mag, agressie niet!

 

 

profiel foto.jpg

Ross XL is in 2001 gestart met het geven van trainingen aan diverse politie eenheden. Snel werd echter duidelijk dat grensoverschrijdend gedrag en agressie binnen veel meer beroepsgroepen voorkwam en dat de behoefte aan training, om deze situaties beter te kunnen controleren, erg hoog lag en nog steeds ligt.

 

Of men nu bij gemeentelijke instellingen, zorg, onderwijs of detailhandel werkt, grensoverschrijdend gedrag en agressie komen helaas steeds vaker voor. Onderzoek (TNO, 2020) laat zien dat 37% van de beroepsbevolking stress gerelateerde klachten heeft ten gevolgen van persoonlijke ervaringen met grensoverschrijdend gedrag, agressie en geweld.

 

Investeren in de ontwikkeling van persoonlijke competenties en het realiseren van een ondersteunende werkcontext op het vlak van persoonlijke groei, veerkracht, copingvaardigheden en weerbaarheid, zijn aspecten die ervaringen met grensoverschrijdend gedrag en agressie kunnen milderen of voorkomen. Een professionele training ondersteunt de preventie en aanpak van ervaringen met agressie en ongewenst gedrag.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

CRKBO LOgo.jpg
bottom of page